Ik verving al mijn snacks een week voor dit healthy sapje en dit was het resultaat

Eerlijk? Ik hou van snacks. Ik weet dat ik nooit maatje 36 zal bereiken want hé: I. LIKE. SNACKS! Toen ik een doos met sapjes thuisgestuurd kreeg van Naturalicious om eens uit te proberen, was ik dan ook sceptisch. Noodgedwongen begon ik eraan en nu? Nu wil ik niet meer zonder!

“Ik heb zo’n trek ik chocolade!” Om 3 uur stipt roept iemand dit wel op de redactie. Iedereen in mijn omgeving houdt van snacks. Het gaat niet eens om de bommen vol met suiker, maar het hele gevoel er omheen. Al… Is de suiker geen slechte bijvangst 😉

Van Naturalicious kregen we als redactie een doos met alle smaken toegestuurd. Deze sapjes zijn bedoeld om een snack (zoals een flink stuk Tony Chocolonely) te vervangen. Ik gooide het direct in de groepsapp: wie zou dit willen proberen? Want ik ben als echte snacker hier echt nog niet klaar voor! Na één meeting was het al duidelijk; juist om die reden moet ik het gaan proberen. Helder. Thanks guys. Ik zeg een week mijn snoepjes, nootjes, paprika en hummus gedag en ga voor iedere dag een sapje. Dat wordt leuk…

Naturalicious

Wat is het eigenlijk dat “Naturalicious”?!

Dat was denk ik de eerste vraag die door mijn hoofd heen spookte. Naturalicious is puur sap. Door gebruik te maken van een hydraulische pers, worden vruchten geperst. Je hebt dus versgeperst sap dat raw is aangezien de vruchten in deze persvorm bijna niet bloot worden gesteld aan iedere vorm van hitte. Tadaaa: verschillende vitamine bombs in een flesje vol van versheid, vitaminen en smaak. Erg handig: de flesjes zijn 14 dagen in de koelkast te bewaren. Je kunt dus direct in een grote hoeveelheid inslaan.

Naturalicious

Sapjes als snack… Weird..?!

Nee, wij hebben enkel de sapjes uitgeprobeerd. Je kunt eigenlijk een abonnement nemen op Naturalicious en dan krijg je een box thuisgestuurd met hierin nootjes, groentechips, kokosbites, gevriesdroogd fruit en zelf (raw) chocolade. Alles met een heel biologisch minded productie proces! Klinkt best goed toch? Je kunt kiezen tussen twee soorten boxen: de Juices of de Snacks.

Naturalicious

Wat was mijn ervaring?

De hittegolf breekt net uit in Nederland, dus ook in Amsterdam is het iedere dag 25+ graden. Fijn voor mij, want nu heb ik dus minder honger… Ja, niet dus! Mijn hormonen nemen net in mijn proefweek een speurt en ik ben vreselijk emotioneel en vol vreetbuien. Hoe hou ik dit vol?!

De eerste twee dagen had ik het moeilijk en op dag drie had ik geen tijd om te lunchen dus heb ik enkel op de sapjes geleefd.  Bij dag vier was ik om. Nee, niet enkel omdat deze sapjes een soort magisch iets hebben waardoor ik ineens geen trek meer heb in koffie… Maar vooral omdat ik door de constante vitamine boost, vrij snel van mijn moodswings en hongerige breakouts af was!

Behalve de groene variant, heb ik ze allemaal opgemaakt. Ja, dat zijn dus alle smaken keer twee, in slechts 7 dagen. Maar had ik al gezegd dat ik ze stiekem soms ook gebruikte als extra maaltijd bij een drukke dag? Zo kon ik op dag 3 na mijn ontbijt nog wel een hele schaal cornflakes wegwerken… Maar na een sapje was dit gevoel weg. Toen mijn vreetbui om 3 uur weer opkwam, had ik nog een sapje in mijn tas om het als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Naturalicious is niet je standaard sap dat je gebruikt voor een detox. Het is een aanvulling op je maaltijd en heel erg aan te raden voor alle andere snack-junkies like me!

 

0