Bar kantoor
Amsterdam

Overuren maken op Kantoor

Zaterdagmiddag, thuiswerkdag! Met mijn inmiddels niet-meer-zo-nieuwe ‘nieuwe’ baan, is bloggen en duidelijkere uitdaging geworden. Gelukkig maken plekken als Bar Kantoor dit toch een beetje makkelijker voor me. Een geweldig chill terras, een nog beter interieur en koffie waar je spontaan verliefd van wordt: dit is een kantoor waar ik in het weekend prima kan zitten. Dus dat doe ik deze zaterdag dan ook gewoon.

“Ik ga even naar kantoor!” kon ik als freelaners niet zonder blikken of blozen zeggen, want hé. Kantoor is thuis en thuis is kantoor. Nou, daar komt dus nu verandering in! Dankzij Bar Kantoor kan je nu ongelimiteerd overuren maken – zelfs alle kantoorknuppels kunnen prima een paar uurtjes overwerken. Het terras van Bar Kantoor zit in het Westerpark en heeft eigenlijk alles wat je wensen kunt. Heb je zin in weekendje doorwerken, een chille zondagmiddag met een paar vrienden of ga je voor een goede dimibo? Bar Kantoor got your back! Zie ik je hier vanavond?

Bar Kantoor
Haarlemmerweg 8
020 820 33 31
barkantoor.nl

Openingstijden:
zo t/m do: 07:00 – 01:00
vr t/m za: 07:00 – 03:00

Change language