Over

Hi you! Wat gaan we doen vandaag? Dit is de vraag die vrijwel iedere urban minded, twenty- & thirty-something  zich regelmatig afvraagt. Gelukkig hebben we anno nu Instagram, blogs, hashtags en verschillende apps om je de weg te wijzen. Aan mogelijkheden geen gebrek, maar… Welke plekken zijn nou echt duurzaam? En welke plekken kan je ook bezoeken als je vegetariër bent – of nog “lastiger”: vegan!
Hier is online native begonnen. Begin 2018 werd online native geboren als een hotspotblog gericht op een vega(n) lifestyle. Nu is bloggen over hotspots geweldig, maar er mist toch iets… Na een paar maanden kreeg online native een nieuwe website en kwamen er ook wat recepten bij. Dit voelde al een stuk completer!

Toch bleef het niet helemaal voelen als de guide die online native zou moeten zijn. Dat gevoel van dé place to be voor hotspots, lifestyle en entertainment miste. In februari 2019 werd dat ingeluid met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe slogan. Online native is vanaf dat moment een crossover tussen een hotspot- en lifestyleblog. Iedereen opzoek naar avontuur kan aanhaken bij online native, maar zij met een groen hart blijven terugkomen.

Contact

Wil je een product opsturen, me een keer over de vloer hebben of is er een event? Stuur een mailtje naar hi@onlinenative.nl. Ik vind het altijd leuk om producten te ontvangen. Om te voorkomen dat er producten worden gestuurd die niet passen binnen de filosofie van online native, kun je via bovenstaand e-mailadres het postadres opvragen.

Heb je een directe vraag aan mij? Neem contact op via cherylle@onlinenative.nl

Samenwerken

Van blogs over een nieuw brillenmerk, een post over die fijne cocktailbar tot aan een review van een hotel: online native heeft onwijs veel mogelijkheden tot een mooie, eerlijke samenwerking. Mijn mening is altijd oprecht, durf jij de test aan?

Online native wordt voornamelijk gelezen door vrouwen tussen de 25 – 35 jaar die een interesse hebben in een duurzame lifestyle en een interesse hebben in digitale producten. Hoe dat eruit ziet? Denk aan je vegetarische vriendin die werkzaam is als Community manager bij een start-up.

Naast deze website, geeft online native ook lezingen over duurzaam ondernemen, marketing met een groen hart, als vrouw ondernemen en programma’s om met je bedrijf 30 dagen plant based te leven.

Heb jij interesse in een samenwerking? Neem contact op via hi@onlinenative.nl

Over Cherylle

Wist je dat ik in de eerste 5 jaar van mijn vegetarische lifestyle, maar 2 keer buiten de deur ben gaan eten? Hoe gek dat ook klinkt, voor veel mensen die richting een plant based lifestyle gaan is dit een werkelijkheid. Je hebt een hoop nieuws te leren en ‘eerst even naar het restaurant bellen’ is dan het laatst waar jij je mee bezig wilt houden. Daar is online native voor. Ik combineer mijn liefde voor schrijven mijn liefde voor eten, zodat iedereen – met of zonder plant based lifestyle – de juiste weg richting avontuur kan vinden!

Van vega tot online native

In 2005 – waarschijnlijk met ‘Because of you – Kelly Clarkson’ op de achtergrond – besloten mijn beste vriendin van de middelbare school en ik het eens uit te proberen: vegetariër zijn. Ik liep al een tijd met het idee rond, maar durfde de stap niet alleen te maken. Samen? Dat klonk beter! Na ongeveer een maand had zij al weer dikke plakken peperham op haar bruine boterhammen. Met een trieste blik en een diep gemis naar mijn favoriete beleg, haalde ik dan een boterham met kaas uit mijn jaszak. Ons gezamenlijke begin was al snel gestopt. Al bleef ik vasthouden aan het vegetarisme!

In 2016 – inmiddels 11 jaar later en ik ben nog steeds vegetariër. Ik haat vlees niet en de mensen die dit wel willen eten ook zeker niet. De levensstijl zonder vlees past gewoon beter bij me. Ik wil voor mijzelf positief leven en daar hoort deze lifestyle voor mij bij. Maar ook het accepteren en respecteren van iedereen die een andere levenswijze heeft hier een groot aandeel in.
Inmiddels heb net mijn succesvolle vega blog opgedoekt omdat ik me hierin teveel ingekaderd voelde over enkel schrijven over vegetarisch leven, terwijl dit zoveel meer is dan een paar recepten. Met deze ervaring rijker en heel wat jaar ervaring verder, mis ik dagelijks nog steeds een groot stuk: een duidelijke guide van waar ik makkelijk kan lunchen! Mijn zoektocht zit het juist in hoe ik comfort terug kan vinden in het vegetarisch zijn.

In 2018 – ik zet de stap: na een jaar wikken en wegen begin ik met online native. Binnen 2 maanden begint dit nieuwe medium voor al je vega(n) hotspots een bekendheid te krijgen in het vegetarische en veganistische landschap. Met inmiddels 2500 followers op Instagram, mag online native beginnen met meetellen. Maar toch mist er nog wat. Dit kan beter, maar hoe?

In 2019 – ik neem een maand pauze om goed na te denken over online native. Wat wil ik met online native? Waar wil ik over schrijven en bovenal: wat denk ik dat de trouwe bezoeker zou willen lezen? Na deze maand brief ik een websitebouwer en een designer. In februari 2019 is het zover: een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe pay off staat online! Super spannend, maar véél beter. online native richt zich prominenter op hotspots- en lifestyleblogs met een knipoog naar een plant based lifestyle. 

In de toekomst – ieder jaar komt er wel een extra reden voor mij bij zo te blijven leven en ieder jaar lijkt het een stuk makkelijker om dit ‘vol te houden’. Online native heeft hier een groot aandeel in. Ik zou willen dat in de toekomst meer mensen het bestaan van online native kennen en net als ik in avontuur leven terwijl zij toch duurzaamheid hoog hebben zitten.

Disclaimer

We werken samen met verschillende merken. Hierbij kan het voorkomen dat wij merken promoten die ons hiervoor betalen. We zullen altijd opzoek gaan naar een zo’n objectief mogelijk beeld. Er zal er altijd een melding onder of in het artikel staan wanneer er gratis producten zijn ontvangen, bij betaling wordt dit onderaan het artikel benoemd.

“their heart grew cold, they let their wings down” ― Sappho

Change language