Mind

Once upon a time word je verliefd… Maar met de Once app blijf je verliefd!

“Ik heb de leukste vriend(in) van heel Amsterdam, Noord-Holland, Nederland…” Is er iets mooiers dan dit dag in, dag uit voelen? Steeds vaker vragen vriendinnen me hoe ik zo verliefd werd op een jongen die ik ken van internet. Dankzij deze app kan dit tegenwoordig ook bij jou gebeuren!

Tijdens het verhuizen is er iets heel speciaals gebeurd in ons huisje. Van een kolossaal onpersoonlijk huis in Amsterdam Zuid-Oost zijn we naar een klein, warm en bijna dorps huisje op Java eiland gegaan. Onze relatie maakte daardoor ook een soort turn around. Zo ben ik nu niet enkel meer verliefd dan ooit maar ook veel meer zen en geven we elkaar meer ruimte. Waar ik een half jaar geleden gekscherend burgerlijke liefde belachelijk maakte, sluiten wij nu braaf aan bij de rij der burgerlijkheid en Nederlandse heikneuter activiteiten. Op zondag samen door Amsterdam fietsen? Check. In bed een serie samen kijken? Check. Samen boodschappen doen op zaterdag? Hele grote check!

Een beetje bijzonder vind ik dit wel. Mijn vriend en ik kennen elkaar nu ruim twee jaar via internet. Hoe kan het ook anders als je alle twee je brood verdient met bedrijven online laten scoren?! Hoe verliefd ik nu ook ben, de tocht naar mijn vriend was alles behalve perfect. Met een glas rode wijn teveel achter mijn kiezen, wil ik best een keer alles uit de doeken doen van slechte dates en vreselijke pick up lines. Maar voor nu…

Dames, heren, hoog geëerd publiek

Het tijdperk van drama’s en slechte dates is voorbij! Mag ik jullie inluiden in het tijdperk van Once? Met inmiddels meer dan 3 miljoen gebruikers, 250 matchmakers en 2 miljoen gesprekken per dag zijn zij het revolutionaire geluid op de datingapps. Met iedere dag maar één match – ergo de naam ‘Once’ – krijg je 24 uur de tijd om met jouw nieuwe match te spreken. Geen eindeloze concurrentie, maar echte gesprekken. Alleen daarvoor zou je het al willen gebruiken!

Iedere match wordt rond het middaguur aan je voor gesteld en… Is door een ervaren matchmaker aan jou gekoppeld. Hoe komt het dat ik hier over schrijf als verliefd, bezet meisje? Via Facebook krijg ik regelmatig advertenties van Once. Nu ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe apps maar ik heb al een ‘leukste vriend van heel Amsterdam, Noord-Holland, Nederland…’ dus ik kroop met een single vriendin achter de app. Na het opstarten, heeft ze 3 dagen erover gedaan totdat ze voor het eerst in vier jaar een leuke date tegenkwam. Inmiddels zijn ze 5 cola’s, 4 wijntjes en 2 biertjes verder en heb ik er een verliefd vriendinnetje bij. Hoe lang zal zij erover doen voordat ze ook op zaterdag boodschappen doet? 😉

Wil jij de app ook proberen? Download het hier of lees eens al die heerlijke liefdesverhalen.
Change language