Amsterdam

Brunchen bij Monks Coffee Roasters

Vrijdag, meetingdag! Zo tegen het weekend aan, merk ik toch dat alles iets minder scherp en soepel verloopt. Des te belangrijker is het dat ik goed lunch, nog belangrijker is een goede kop koffie erbij! Mijn favoriete plek hiervoor? Monks Coffee. Op nog geen vijf minuten van het online native hoofdkantoor, is deze koffiewalhalla gevestigd. Precies op het kruispunt van de Bilderdijksstraat.

Alle plekken waar Toast Avo op het menu staat, hebben bij mij al snel een extra plusje achter hun naam. Gaat dit gepaard met een goede kop koffie, dan krijg je mij er niet meer weg! Monks Coffee is alles wat je verwacht van een koffietentje. Het is intiem, het is knus en het horecapersoneel voorziet je van alles behalve de horecacliche’s. De gouden regel van deze zaak? Ze hebben de ruimte heel slim onderverdeeld in verschillende miniruimtes waardoor iedereen met dezelfde doelen, bij elkaar zit.

Ga jij voor een dagje hard knallen aan die ZZP-klus van je? Dan bel je welkom aan de rode tafel, achterin. Ga je met een vriendin lunchen en wil je even flink bijpraten? Dan zijn de banken voor jou. Pas wel op: het is een screenless omgeving hier, dus niet stiekem toch even je laptop pakken. 😉

Pluspunt: de gebakjes zijn altijd vers en altijd mega lekker! Zie ik je hier binnenkort?

monks coffee roasters

In 3 woorden
Modern | Simpel | Koffie

Vega friendly?
JA! De avocado toast is to die for. En voor de vegan’s kan deze perfect zonder ei en feta komen. Ze hebben zelfs soms vegan gebak!

Type keuken
Modern

Het best voor
Ontbijt, Brunch, Lunch

Werkplek:
Ja, let wel op de bordjes op de tafels; sommige plekken zijn bewust scherm-vrij.

Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo: 08:00 – 17:00

Contactgegevens
Monks coffee roasters
Bilderdijkstraat 46
Amsterdam West

Get in contact:
Facebook

Change language