Minder CO2 uitstoot? Ga op vakantie!

Nu de zomer weer Nederland uit lijkt te zijn, is het echt tijd om die zomervakantie te boeken. Ben je een fervent laste-minute-deal grijper of ga jij altijd buiten het hoogseizoen? Voor iedere type vakantieganger is er een nieuw geluid onder de zon. Book Different zoekt voor jou de meest groene vakantie – zonder dat je hier vakantie op hoeft in te leveren.

Goed en goedkoop? Dat is vaak een tegenstrijdig iets. Book Different laat zien dat het anders kan. Nu is een vliegvakantie niet heel duurzaam, maar dat is geen reden om direct maar in het minder duurzame hotel te gaan zitten.

Book Different kaartje

Het platform Book Different zoekt voor jou de beste, meest duurzame hotels uit en die kun jij dan boeken via de website. Met meer dan 890.700 hotel wereldwijd en partners als Booking.com, weet je dat het wel goed zit.

Book Different hotel boeken

Je kunt handig per nacht zien hoeveel CO2 uitstoot het hotel zal geven en door een speciale certificatie, zijn alle hotels voorzien van een sociaal en ecologisch bewust team. Denk je dat het dar stopt? Nee. Zo kun je ook bijdragen aan meer eerlijke banen en is Book Different een instelling zonder winstdoelstelling.

Ben jij toe aan een goede, groene en toch betaalbare vakantie?
Neem dan een kijkje op Book Different!

 

0