hotspots

there where the food is good & the wifi strong

Ken je dat? Kom je dat perfecte tentje tegen, is hun wifi echt ongelooflijk ruk. Balen, want hun koffie is echt ongelooflijk lekker. Om nog maar te twijfelen over die heerlijke vega(n) gerechten op de kaart.
Alle hotspots hieronder zijn gecheckt op de punten die ik belangrijk vind in een hotspot. Mijn gigantische koffieverslaving, liefde voor goed voedsel en jaren van af en aan vegan – maar altijd minimaal vegatarisch – eten druipen door de keuzes door. Evenals mijn ervaring als concept marketeer en hierdoor mijn liefde voor een goed doordacht horecaconcept. Al deze horecagelegenheden zijn ongenuanceerd getest, geproefd, gecheckt en ik ben er altijd zelf geweest. Zo weet jij dat de wifi én het eten altijd goed is.

Legenda

Het is allemaal eigenlijk niet zo moeilijk, wel? Al deze plekken zijn getest op wifi signaal, koffie en of het eten wat zij opdienen goed is. Daarnaast staat overal duidelijk of het een goede werkplek is. Wel zijn er een paar verschillen in markeringen.


Heb je zin in een heerlijke lunch, een goed diner of wil je een goed cafe waarin je kunt werken? Ga dan voor deze pin. Hier kun je gegarandeerd je hart ophalen aan goed voedsel en sterke wifi!


Wil op avontuur? Dan is deze sightseeing pin een optie! Zoom eens flink uit en zie ze door de hele kaart heen staan. Deze plekken komen met tips om te zien, altijd minimala één horecagelegenheid en natuurlijk een tip om ergens te slapen.

Change language