Het Groene Paleis
Amsterdam

Koninklijk ontbijtje bij Het Groene Paleis

Soms word je wakker en heb je gewoon trek in iets vets, iets met fruit en iets knapperigs. Op die dagen ren ik vaak naar een van mijn favoriete plekken waar ik de kaart praktisch uit mijn hoofd ken. Maar op sommige dagen heb je hier heel veel trek in en geen tijd om naar die plekken te gaan. Of erger nog: ze zijn nog niet open! Ik besloot – zonder vooraf op de menukaart te kijken of te bellen (neuroot alert) – op een terras te gaan zitten. En dat was misschien wel een van mijn beste keuzes ooit.

Ontbijten met salade. Niet zomaar salade, maar een Waldorf salade als iemand met een plant based lifestyle? Jawel hoor, kan gewoon! Bij Het Groene Paleis vroeg ik of zij iets vegans hadden en vervolgens kwamen zij met een van de lekkerste gerechten OOIT aanzetten.

Het fijne van Het Groene Paleis is dat zowel het terras als de binnenruimtes heel fijn zijn. Van lunch tot ontbijt: dit is de place to be!

Het Groene Paleis
Rokin 65
1012 KK Amsterdam
020 820 35 35
Hetgroenepaleis.nl

Openingstijden:
ma t/m zo: 09:30 – 01:00

Change language