Life

Dierproefvrij? Check!

Ik ben verliefd! Onvermijdelijk, onoverkomelijk, verliefd! Verliefd? Ja, op KIKO! En ik durf te wedden dat jij dat ook wordt. Nee, KIKO is geen persoon… Maar mijn favoriete make-up merk! Sinds een tijdje zit er een vestiging op Amsterdam Centraal. Vandaag besloot ik een kijkje te gaan nemen.

KIKO is een Italiaans merk dat zowel make-up als gezicht- en lichaamsverzorging geeft. Of te wel: duizenden poedertjes, smeerseltjes en lekkere luchtjes. Wat dit merk voor mij zo waardevol maakt zijn niet alleen de heerlijke kleuren en producten. Het is ook het bewuste karakter van het bedrijf.

Zo zijn alle producten dierproef vrij. Het bekende ‘white washing’ (enkel vertonen van witte modellen en productlijne voor witte vrouwen) wat al een tijd in opspraak is, gaan zij met verschillende campagnes actief tegen. Meerdere lijnen hebben gedacht aan verschillende huidskleuren, de website puilt uit van testimonials voor opmaak routines voor vrouwen van kleur en de covergirls zijn zeker niet altijd wit! Kleurrijk merk dus – en niet alleen de smeersels 😉

Wil jij ook KIKO uitproberen? Ga naar de website of ga naar een van de vestigingen. Wedden dat jij ook binnenkort verliefd bent op dit merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Change language