Life

Dag dag saai water, hello new one!

Ja, ja, inmiddels weten we het wel. Water is geweldig goed voor je, maar waarom is het toch zo smaakloos?! Tijd voor variatie. Welkom in de wereld van Smoothie cubes!

Mijn favoriete snoep? Limonade! Ik denk dat limonade bij mij nog boven chocolade staat op mijn lijst van guilty pleasures. Wist je dat fruit eigenlijk de lekkerste limonade maakt die er bestaat? Fruit infusion was het helemaal in de zomer van 2015. Door middel van stukjes fruit in jouw water te doen, kreeg jouw water een smaakje en een kleurtje. Voilá; water is ineens niet meer zo saai. Nu hebben we inmiddels 2015 al lang en breed vaarwel gekust, dus tijd voor wat nieuws.

Say hi to.. Smoothie cubes! Deze ingevroren ijsblokjes bestaan niet uit water, maar je raad het al… Smoothies! Lekker in je fles water en direct een garantie voor heerlijk koud water door de dag heen. Mijn favoriete smaak is sinaasappel-mango met extra stukjes appel. Ga jij het ook proberen?

De ingrediënten

  • 3 sinaasappels (geschild, ontpit, in stukjes gesneden)
  • 1 mango (geschild, in stukjes gesneden)
  • ½ appel (in stukjes gesneden)
  • ½ appel (in flinterdunne plakjes gesneden)
  • Ijsblokjes tray

Het recept

Doe de 3 sinaasappels, mango en de halve appel (stukjes) in een blender en zet de blender aan. Nadat het fruit een mooie massa is geworden, voeg je de flinterdunne plakjes appel toe. Doe de massa in de ijsblokjes tray en laat deze ongeveer drie uur in de vriezer zitten. Mijn voorkeur heeft het om dit ’s avonds te doen & dan haal ik ’s ochtends de blokjes eruit. Zo weet ik zeker dat ze helemaal klaar zijn. 😉

Change language