Amsterdam,  Hotspots

Cocktails op het terras bij Razmataz

Razmataz leerde ik viavia kennen: een vriendin besloot me mee te nemen om te gaan borrelen om – naar haar zeggen: ‘Het fijnste terras ooit!’. We gingen richting de Hugo de Groot en daar kreeg ik mijn eerste cocktail uit de bar van Oscar.

Mag ik jullie voorstellen aan de mixoloog van Razmataz? Deze ultieme cocktailshaker kan echt álles maken. Wat een held. Met de fine dining sfeer binnen, de goede cocktails op het terras en het relaxte, vrolijke publiek krijg je bij Razmataz alles wat je wenst. Ik raad je aan om dit als terras te pakken op een dag wanneer je de ochtend erna kunt uitslapen. Geloof me, na het proeven van één cocktail, wens je er zeker nog een handvol meer.

Razmataz
Hugo de Grootplein 7 – 15
020 486 84 08
razmataz.nl

Openingstijden:
zo t/m do: 10:00 – 01:00
vr: 10:00 t/m 03:00
za: 10:00 t/m 03:00

Change language