Home Contact

Contact

Een nieuwe website, de perfecte plek om je internetimperium uit te denken of een goede snack? Online natives houden van een duurzaam, eerlijk en digitaal leven. Ze leven in het hier, het nu, maar zijn ook niet bang om voor de toekomst plannen te maken. Wil jij je aansluiten bij de schrijvers van ONLINE NATIVE of jouw merk op dit platform zien? Neem contact met ons op.

 

Samenwerken

Yes, toe aan een samenwerking? We’re in! Hoewel onze koffie altijd voor je klaar staat, is het toch handiger om even een mailtje te sturen. Wil je graag een kop koffie drinken? Neem dan contact met ons op via Info@onlinenative.nl.

Perspakketten toesturen

Heb je een goed boek, een sample of een fijn pakket dat je ons zou willen opsturen? Die zijn altijd welkom! Nu krijgen we heel veel opgestuurd en we redden het niet altijd om over alles een recensie te schrijven. Om te zorgen dat jouw product of merk echt past bij ONLINE NATIVE, kun je het best een mailtje sturen naar Redactie@onlinenative.nl. Als we een match zien, sturen we jou direct de adresgegevens.

ONLINE NATIVE worden?

Als je op deze website zit, ben je eigenlijk al een ONLINE NATIVE! Wil je meer doen dan lezen? Meld je dan aan. We staan altijd open voor talent met een goed idee. Ben jij de nieuwe columnist, de vlogger van de toekomst of wil jij regelmatig workshops schilderen aanbieden aan de community? Stuur een mailtje waarin je jouw idee uitlegt en wat voorbeelden stuurt en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Stuur jouw idee naar Redactie@onlinenative.nl.


Heb jij vragen, suggesties of iets heel anders? Laat je bericht achter: